PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTÍS DE FORMATGE I PLÀTAN

d’octubre 14, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Sembla mentida que d'uns plàtans madurs ben negres surti una cosa taaaan bona. I és que els pastissos de formatge són la meva perdició! Amb forn, sense forn, amb fruites, amb xocolata, amb base de galeta,....ainshh!!! En menjaria cada dia, però clar, s'ha de vigilar, perquè no vull pesar 50 quilos de més!jajajaj
Aquesta recepta és de la famosa Hummingbird Bakery.

Ingredients (motlle 23cm):
-200grs plàtans madurs (3 aprox)
-300grs formatge philadelphia
-200ml nata postres
-70grs suc taronja
-3 rovells d'ou
-10grs gelatina neutra
-110grs sucre
-200grs galetes digestive
-150grs margarina

Per començar preparem la base del pastís. Piquem les galetes ben fines (les deIxem com farina) amb un morter o una picadora i les barrejem amb la margarina, que haurem desfet. Fiquem al motlle i ho apretem bé amb les mans perquè quedi ben compacte. Deixem a la nevera uns 30'.
Aixafem els plàtans fins a convertir-los en puré, els barrejem amb el suc de taronja y ho portem a ebullició.
Batim el formatge amb els rovells i el sucre i per una altra banda muntem la nata. Ho barrejem tot; la crema de formatge, el plàtan i la nata. Separem 9 cullerades de la massa i l'escalfem amb la gelatina. Quan bulli retirem del foc i ho barrejem amb la resta de massa que tenim.
Aboquem la barreja al motlle i ho fiquem a la nevera 2 o 3 hores.
Jo he fet una mica de Toffee per acompanyar...i li queda que ni pintat!
Al dia seguüent encara està més bo, així que si sou capaços d'esperar...

Potser també t'interessa...

0 comentarios: