BESCUITS I MAGDALENES,

CAKE DE PASTANAGA I PLÀTAN SENSE SUCRE

d’octubre 21, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

No és cap secret que m'encanten els pastissos de pastanaga, i qualsevol ocasió és bona per fer-ne un. Aquesta vegada l'he fet sense sucre, aprofitant algun producte de les darreres capses de Degustabox.

Ingredients:
-3 ous
-100grs farina amb llevat Bizcochona
-25grs farina integral amb llevat
-50grs farina d'atmella
-3 pastanagues mitjanes
-1 plàtan
-1/2got oli girasol
-50grs avellanes picades
-1 culleradeta bicarbonat
-25grs Truvia
-4 cullerades Endulsana
-1 culleradeta canyella
-1 culleradeta essència vainilla
-Sucre gebrat per decorar
Batim els ous i li afegim l'oli de girasol. Mesclem poc a poc amb les farines i li afegim el plàtan picat i les pastanagues ratllades, juntament amb les avellanes, el bicarbonat, la canyella i la vainilla. Per últim afegim la Truvia i l'Endulsana. No ha quedat gaire dolç, així que per als més golosos us recomano que li afegiu una mica més de dolç. De totes maneres, li he posat per sobre una mica de sucre gebrat que m'havia sobrat del tortell de reis i li dóna un punt una mica més dolç.

Aboquem al motlle i fornejem durant 50' a 180º.
Molt suau i esponjós, ideal per l'esmorzar i/o berenar.
Espero que us agradi!!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: