PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

CLAFOUTIS DE CIRERES

de juliol 18, 2014 Amblesmansalamassa 0 Comments

Feia temps que em rondava pel cap la recepta de Clafoutis de Cireres. Mai n'he menjat cap ni l'he vist en directe, perĂ² l'altre dia quan va arribar el meu veĂ­ amb una capsa plena de cireres vaig pensar que era el moment d'estrenar-se.
Donant voltes per la blogosfera vaig topar amb aquesta recepta, extreta de La cocina de Fabrisa.

Ingredients (motlle 20cm):
-250gr cireres
-65grs farina
-50grs sucre
-3 ous M
-275grs llet
-1 cdta essència vainilla
-15grs mantega
-Pessic de sal
-Sucre glas per espolvorejar

Batim els ous, juntament amb la llet, el sucre, la sal i la vainilla. Tamitzem la farina i l'afegim, barrejant bé perquè no s'ens facin grumolls.
Untem el motlle amb la mantega i fiquem les cireres. (jo no els hi he tret el pinyol perque he llegit aque aixĂ­ quedaven amb una textura mĂ©s cruixent...i perquè em feia mandra, no us enganyarĂ©!, perĂ² els hi podeu treure si voleu). Aboquem la massa a sobre i fiquem al fon uns 40' a 180º.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: