BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE CÍTRICS I LLAVORS DE ROSELLA

de juliol 05, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Com m'agraden les receptes del llibre Good Food, Cakes&Bakes de BBC Books. Ja n'he fet unes quantes i sempre surten bé! Us recomano moltíssim aquest pastís. És tan bo com per esmorzar, berenar, amb un cafè. Té un gust boníssim i és mot sucós. Jo se'ns dubte repetiré.

Ingredients:
-175 oli girasol
-175grs sucre
-3 ous
-250grs farina
-50grs llavors rosella
-1 iogurt natural
-1 culleradeta llevat Royal
-Ratlladura 2 taronjes
-Ratlladura 2 llimones 
Cobertura
-7 cullerades sucre glas
-Suc 1 taronja

Batim la mantega juntament amb el sucre, els ous, l'oli i el iogurt. Tot seguit afegim les llavors de rosella i les ratlladures de cítrics i finalment ho mesclem tot amb la farina i el llevat.
Forrem un motlle amb paper de forn i aboquem la barreja a dins. Amb el forn preescalfat, coem durant 45-50' a 175º.
Mentre es cou el bescuit, preparem una glaça que li ficarem per sobre a mode de cobertura. barrejem el suc d'una taronja amb el sucre glas fins a obtenir una massa espesa i blanquinosa. Reservem fins que el pastís sigui tèbi i li fiquem per sobre.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: