PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

MACARRONS AMB PICADILLO DE XORIÇO

de maig 24, 2014 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

M'encanta el "picadillo" de xoriço i més si té denominació d'origen. En aquest cas en tenia una mica congelat de la última vegada que vaig estar a Astúries i he aprofitat per fer una recepta ben senzilla, però ben bona, de les de sempre.

Ingredients (2-3 persones):
-250 grs macarrons
-100grs picadillo de xoriço
-1 ceba
-1 pot tomàquet fregit casolà
-Formatge emmental i mozzarella ratllat
-Sal
-Orenga
Començem bullint la pasta . Un cop feta la reservem mentre fem la salsa.
Tallem la ceba a trossets petits i la sofregim. Quan gairebé estigui feta afegim el xoriço i ho saltejem tot junt fins que estigui fet. Incorporem el tomàquet i una mica de sal i ho coem fins que sigui ben calent.
Barrejem la salsa amb la pasta i ho fiquem a una safata del forn. Fiquem el formatge ratllat per sobre i l'orenga i ho gratinem al forn uns 10'  a 180º fins que el formatge estigui fos i la pasta calenta.


Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. Hola, a mi la pasta me encanta, la comería todos los días. Este plato tiene una pinta deliciosa.
    Me alegro mucho que te gustarán los panecillos. Yo los hago a menudo ya que tan fáciles y en muy poco tiempo se consigen unos maravillosos panecillos sin esperar horas a que leven. Gracias a ti por compartir el resultado y confiar en mi.
    Un saludo
    Un beso

    ResponElimina