BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS DE PERA I AVELLANES AMB STREUSEL

de febrer 02, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquesta recepta ha sortit del llibre "1 masa,100 tartas. VV.AA, Parragon 2010."

Ingredients (motlle 23cm):
-200grs farina
-2 culleradetes llevat en pols
-170grs mantega estovada
-180grs sucre
-3 ous
-1 culleradeta extracte vainilla
-60grs avellanes torrades mòltes
-2 peres madures
Streusel
-60grs avellanes torrades picades
-50grs sucre moreno
-3 cullerades farina
-2 cullerades mantega fosa
-1/2 culleradeta canyella

Començarem preparant l'streusel, barrejant amb una forquilla les avellanes, el sucre, la farina, la mantega i la canyella. Ho reservem.
En un altre bol, mesclem la farina amb el llevat i incorporem els ous batuts, la mantega, el sucre i la vainilla.
Ho batim bé fins que no hi hagi grumolls i afegim  les avellanes i la meitat de les peres ben picades.
Aboquem la massa al motlle i tirem per sobre la resta de les peres i l'streusel.
Ho fiquem al forn, prèviament preescalfat durant 1 hora aproximadament a 180º.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: