PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

LASSANYA DE CARN

de febrer 07, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (3 persones):
-15 planxes de lassanya precuinada
-2 pots tomàquet triturat i pebrot en conserva
-1 ceba
-300grs carn picada vedella
-1 grapat bolets deshidratats
-Formatge brie
-Formatge en pols
-Formatge ratllat
-Sal
-Orenga
Beixamel
-3 gots de llet
-1 cullerada mantega
-2 cullerades farina
-Sal
-Pebre negre en pols
-Nou moscada

Primer de tot posarem les planxes de lassanya a remull amb aigua calenta perquè es vagin estovant.
Mentrestant anirem fent el sofregit. Fiquem en una paella la ceba trossejada i la sofregim una mica. Tot seguit afegim el tomàquet i el pebrot. Quan ja sigui gairebé fet, incorporem la carn picada i els bolets ( que haurem tingut en remull 15' perquè s'hidratin). Posem sal al gust i reservem.
Ara és el torn de la beixamel. Fiquem la mantega a la paella i quan sigui desfeta afegim la llet. Quan ja sigui calenta anem incoprorant poc a poc la farina, sense deixar de remenar perquè no s'ens formin grumolls. Ficar els condiments al gust i coure fins que tingui la textura que volguem.
Ara que ja tenim tots els ingredients preparats només cal muntar la lassanya.
En una safata, fiquem una base de planxes de pasta i a sobre la salsa de tomàquet, una altra capa de planxes de pasta i més salsa de tomàquet,... Jo en total he fet 5 capes. La última l'he farcit de formatge brie perquè no em quedava més tom`quet.
Finalment, cobrim tot amb la beixamel i espolvorejem amb formatge ratllat i en pols i orenga.
Fornejem 15' a 180º fins que sigui ben calenta i a disfrutar!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: