PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

PATATES FARCIDES DE MOIXERNONS I BACÓ

de gener 24, 2014 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Un altre repte de Memòries d'una cuinera.

 

Ingredients (4 persones):
-4 patates mitjanes
-2 grapats de moixernons deshidratats
-6 tires de bacó
-1 ceba
-2 tomàquets
-1 pot de tomàquet fregit 
-Formatge ratllat
-Sal
-Pebre
-Orenga

Rentem les patates i les punxem amb un ganivet. Les fiquem al microones durant 15' a la màxima potència.
Posem els moixernons a remull amb aigua tèbia durant 15'.
Mentrestant farem un sofregit, amb la ceba talladeta ben petita i el tomàquet. Quan ja gairebé estiguin fets, afegim el bacó tallat a trossets i els moixernons. Salpimentem al gust.
Un cop estiguin les patates cuites, les buidem amb l'ajuda d'una cullera. Aixafem la patata que hem tret i la barrejem amb el sofregit. Omplim les patates (que hem buidat), amb la barreja anterior i les fiquem a una safata de forn. Aboquem el tomàquet fregit per sobre i fiquem el formatge ratllat i orenga.
Escalfem al forn a 180º.


Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Crec que hauré d'explotar més això dels moixernons, només els faig servir en guissats i això de ficar-los de farciment m'ha agradat.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  2. els moixernons queden de luxe!!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina