BESCUITS I MAGDALENES

MAGDALENES DE PASTANAGA

de gener 27, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquesta recepta l'hem tret del blog Te hago un postre.

 Ingredients (10 unitats):
-2 ous
-100grs farina amb llevat
-100grs sucre
-125grs oli d'oliva
-125grs pastanaga
-1 culleradeta essència de vainilla
-125grs Formatge Philadelphia
-50grs sucre glas
-1 cullerada suc llimona

Abans de res encenem el forn perquè es vagi preescalfant, a 170º.
Triturem les pastanagues ja pelades, juntament amb l'oli i mitja culleradeta d'essència de vainilla. Batim els ous amb el sucre i tot seguit hi barrejem la pastanaga.
Afegim la farina poc a poc i mesclem bé perquè quedi tot ben integrat.
Omplim els motlles de magdalenes una mica per sobre de la meitat i fornejem uns 25'.
Mentre les magdalenes es refreden, preparem la cobertura de fomatge. Fiquem el formatge en un bol, amb el sucre glas, el suc de llimona i mitja culleradeta d'essència de vainilla. Batim bé perquè quedi ben barrejat i amb l'ajuda d'una màniga pastissera decorem les magdalenes.




Potser també t'interessa...

0 comentarios: