VERDURES LLEGUMS I OUS

"FABES PINTES" AMB ARRÓS I XORIÇO

de novembre 25, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Una altra recepte made in Astúries, amb productes de primera.

Ingredients (5 persones):
-350grs Fabes Pintes
-2 xoriços
-1 tomàquet
-1 ceba
-1 carbassó
-4 dents d'all
-1'5ml aigua
-0'5ml caldo castanyes
-Arrós
-Pebre vermell mòlt
-pebre negre mòlt
-Safrà
-Avecrem
-Sal

Abans de res, haurem de deixar en remull les fabes la nit anterior.
Tallem la verdura a trossos i la sofregim durant uns minuts a dins la olla que farem servir. Afegim les fabes i els xoriços i els condiments al gust. Aboquem l'aigua i el caldo de castanyes ( d'una altra recepta vaig bullir castanyes i vaig guardar el caldo. Dóna un gust especial a aquest plat, un toc dolçet).
Tanquem la olla exprés i coem a foc mig durant 50'.
A part, bullim una miqueta d'arrós per acompanyar.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: