ENTRANTS

CROQUETES DE CARBASSA

de novembre 10, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (40 unitats):
Beixamel
-1L llet
-5 cullerades farina
-3 cullerades margarina
-Sal
-Pebre
-Nou moscada
Farçit
-550grs carbassa
-2 cebes petites
-4 culleradetes crema formatge Picón
Arrebossat
-2 ous
-  Pà ratllat

Començem fent la beixamel, desfent la mantega en una paella. Tot seguit afegim la llet i l'escalfem a foc baix. Quan estigui calenta, afegim la farina a poc a poc i remenant bé perquè no es facin grumolls. Salpimentem i tirem una miqueta de nou moscada.
Mentrestant, haurem bullit la carbassa per una banda, i sofregit la ceba per una altra.
Amb la carbassa cuita fem una espècie de puré i li traiem tota l'aigua possible. La incorporem a la beixamel, amb la ceba i la crema de formatge. Ho rememem tot bé i ho coem durant uns minuts.
Posem la massa en un bol ,la tapem amb un drap i ho deixem refredar.
Un cop freda la massa, fem boletes amb una cullereta, les passem per ou batut i després pel pà ratllat.
Les podem fregir al moment o congelar-les per una propera ocasió.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: