MERMELADES I CONSERVES

MERMELADA DE MORES

d’agost 16, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aprop de casa tinc localitzades algunes moreres i quan arriba aquesta época ja m'entra el nervi d'anar a agafar mores per fer mermelada...

Ingredients (10 pots mitjans ):
-2600 kg mores
-1 kg sucre blanc
-200grs sucre canya
- Suc de 2 llimones mitjanes
-3 cullerades Agar-Agar

Netejem bé les mores i escorrem bé l'aigua. Les deixem macerar amb el sucre i la llimona durant 1 hora aproximadament.
Posar a escalfar a foc mig i deixar bullir durant uns 50'. Al final de la cocció afegim l'agar-agar i deixem bullir la mermelada durant 2 o 3 minuts.
Omplim els pots (prèviament netejats) amb la mermelada calenta i els tanquem.
Jo últimament no bullo els pots al bany maria, perquè al ficar la melmelada calenta sembla que es fa el buit, i he tingut els pots mesos i no se'm han espatllat.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: