GALETES I BARRETES

GALETES DE MANTEGA I MERMELADA

d’agost 06, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (25-30 unitats):
-240grs mantega
-240grs sucre
-2 ous
-480grs farina
-1 cullerada cacao en pols
-Mermelada maduixa
-Xocolata blanca
-Xocolata negra
-Fideus de xocolata
-Atmetlla caramelitzada

Preesclafem el forn a 180º.
Batim els ous juntament amb el sucre. Afegim la mantega desfeta i després mesclem la farina poc a poc. Dividim la massa en dues parts i a una li afegim el cacao en pols perquè ens surtin galetes de xocolata.
Extenem la massa a mig centímetre de gruix i amb els motlles tallem les galetes.
Fornejem uns 10' o fins que siguin doradetes. 
Les deixem refredar i ja les podem farcir amb mermelada.
Després desfem la xocolata al bany maria o microones i pintem mitja galeta amb la xocolata que volguem (negra o blanca). Afegim per sobre fideus de xocolata o atmetlla abans de que es refredi la xocolata.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: