PANS I PASTISSOS SALATS

TORTOS AMB SALSA CABRALES I XORIÇO

de juliol 16, 2013 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Una altra recepta dedicada a la meva estimada terra asturiana.

Ingredients (2 persones).
-2 gots de farina de blat de moro
-1 got d'aigua tèbia
-2 xoriços
-Formatge Cabrales
-Nata per cuinar
-Sidra
-2 ous
-Sal
-Oli

Començarem fent els tortos. Ficarem en un bol la farina amb una miqueta de sal. Anirem afegint l'aigua poc a poc i barrejant bé, fins a obtenir una massa llisa i humida, però gens enganxifosa. Farem boles amb la massa i les aixafem per formar el torto. Fregir en abundant oli i secar en paper de cuina.
Per fer la salsa cabrales, posarem a escalfar una mica de nata i li afegirem formatge al gust, juntament amb un rajolí de sidra.
Lo ideal seria fer una picada amb xoriço,( "picadillo" li diuen a Astúries), però jo no en tenia, així que he picat uns xoriços que vaig portar del poble i no ha quedat malament. Els he sofregit una miqueta i ja tenim el plat gairebé acabat.
Fem uns ous ferrats per acabar i ja està llest per menjar!

Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. mmm! acabo de comprar farina de blat de moro per fer tortos a londres!!! :)

    ResponElimina