VERDURES LLEGUMS I OUS

MILFULLES DE VERDURES

de juliol 20, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (2 persones).
-2 patates
-1/2 carbassó
-1/2 albergínia
-Xampinyons
-2 tomàquets
-Formatge de cabra (rulo)
-Formatge ratllat
-Sal
-Oli
-Orenga

Tallem tota la verdura a rodanxes. Les patates, el carbassó, l'albergínia i el tomàquet el tallem ben fi, i els xampinyons els tallem a trossos grans, ja que després encongeixen molt.
Cuinem totes les verdures (menys el tomàquet) al vapor, amb una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Quan siguin cuites ja podem montar el milfulls. En un recipient fons, anem fent capes amb les diferents verdures. A sobre li fiquem el formatge de cabra tallat a rodanxes, una mica de formatge ratllat i orenga.
Fiquem la forn fins que les verdures siguin calentes i el formatge fos.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: