PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

TARTA TATIN

de juliol 04, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients:
-1'5kg pomes
-125 grs sucre
-100grs mantega
- 1 pasta de full

Posem el motlle al foc i desfem la mantega a foc lent, sense que es cremi. Un cop desfeta afegim el sucre.
Pelem les pomes i les trossejem en 4 trossos. Les col.loquem al motlle, a sobre de la mantega i el sucre i coem durant 45' a foc baix. També espolvorejem una mica de sucre per sobre de les pomes.
Un cop passada aquesta estona, el sucre haurà caramelitzat amb la mantega i el suc de les pomes s'haurà evaporat, aconseguint un caramel espès.
Posem la pasta de full per sobre de les pomes, com si volguèssim tancar-les a dins i fornejem uns 25-30' fins que la pasta de full sigui feta.
Un cop fora del forn, desmotllem donant-li la volta, de manera que la pasta de full quedi a sota  i emplatem.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: