GELATS I POLOS

GELAT "STRAWBERRY CHEESECAKE"

de juliol 27, 2013 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Es dóna per inaugurada la temporada de gelats!!!!

Ingredients:
-250grs formatge philadelphia
-200ml nata postres
-150ml llet
-1 iougurt natural
-150grs sucre
-2 culleradetes sucre invertit*
-4 cullerades mermelada maduixa
-4 galetes maria

Batim el formatge, la llet, el iogurt i els sucres i  ho reservem a la nevera fins que la barreja estigui ben fresqueta.
Ho fiquem a la geladera durant 30'. A l'últim moment, abans de treure el gelat de la geladera, afegim la mermelada i les galetes a trossets. Ho deixem uns segons perquè es barregi una mica i ja està.
Ficar el gelat al congelador.
*Per fer el sucre invertit necessitarem 150ml d'aigua mineral, 350 grs sucre, un sobre d'àcid tartàric i un sobre de bicarbonat sódic. Jo he utilitzat uns sobrets que podem trobar al Mercadona en una capsa lila que posa Gasificantes Litines, on trobem un sobre blanc i lila a dins que ens serviran per fer la barreja.
Farem bullir l'aigua i llavors afegirem el sucre, remenant bé fins que es disolgui. Afegim un sobre blanc i remenem bé. Retirem de la calor i afegim el sobre lila. Tornem a remoure bé i ho fiquem en un pot de vidre. Ho podem guardar a la nevera o en un lloc fresquet.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Felicitats per aquest blog tan ben treballat. Estic segur que serà font de grans àpats a casa ;)
    Ens veiem a Poqueira.

    Víctor Cassini

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!!!!! Tot molt senzill però fet amb molt de carinyo. Ens veiem!

    ResponElimina