PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

TRENA DE XOCOLATA

d’abril 09, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments


Ingredients:
- Una placa de pasta de full
- 200grs xocolata postres
- 40grs festucs
-75 grs prunes seques
-50ml aigua
-50grs sucre
- 1 ou
-Fideus xocolata

Desenrotllem la pasta de full i la posem en vertical (si és rectangular). Desfem la xocolata al microones o al bany maria, trossejem les prunes i piquem una mica els festucs.
Fem uns talls a costat i costat de la pasta de full  en diagonal cap avall, d'entre un i dos dits de gruix, deixant un espai al mig on ficarem la xocolata, els festucs i les prunes.
Anirem ajuntant les tires, alternant d'una banda i l'altra, formant una trena.
Pintarem amb un ou batut i fornejarem uns 20' a 180º o fins que la trena sigui dauradeta.
Podem fer un xarop espés, amb la mateixa quantitat d'aigua que de sucre. Posarem l'aigua a escalfar i quan bulli hi afegirem el sucre i remenarem bé fins que quedi ben disolt.
Amb un pinzell pintem la trena amb el xarop i la decorem amb fideus de xocolata

Potser també t'interessa...

0 comentarios: