BESCUITS I MAGDALENES

MADELEINES

d’abril 11, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquesta recepta l'he tret del llibre Olive Magazine, 101 Brilliant Baking Ideas.

Ingredients (20 unitats):
-100grs farina
-75grs sucre moreno
-2 ous
-1 cullleradeta llevat pols
-1 culleradeta extracte vainilla
-90grs mantega sense sal
-4 cullerades mermelada maduixa
-1 grapat gotes xocolata negra
 
Batre els ous amb el sucre. Afegir l'extracte de vainilla, la farina i el llevat. Finalment mesclar-hi la mantega i barrejar-ho tot bé.
Jo he fet madeleines de mermelada de maduixa i de xocolata. He separat la massa en dos i a una part li he afegit les gotes de xocolata i a l'altre part li he afegit la mermelada. Al afegir la mermelada no cal barrejar molt perquè així ens quedaran grumolls de maduixa.
Fornejar 10' a 180º.
 
 


Potser també t'interessa...

0 comentarios: