BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS DE XOCOLATA I MALTESERS

de març 08, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

 Ingredients(motlle rectangular 23cm):
-225grs mantega
150grs xocolata negra
-225grs farina amb llevat
-125grs sucre
-4 ous
-50grs gotes xocolata blanca
-150grs maltesers
-sucre glas

Desfem la mantega a foc lent i li afegim la xocolata negra trossejada. Afegim els ous batuts i mesclem bé.
Tamissem la farina i li afegim el sucre. Ho barrejem tot amb la xocolata i ho batim bé.
Incorporem la xocolata blanca i els maltesers (jo els he partit per la meitat, però penso que quedaran millor sencers).
Abocar la barreja al motlle, prèviament pintat amb mantega, i distibuïm la massa de forma uniforme amb una espàtula.
Preescalfar el forn i coure uns 25' a 180º o fins que els laterals resultin duurs al tacte. Deixar refredar dins els motlle uns 20' i acabar de refredar-ho sobre una reixa metàl.lica.
He aprofitat per fer algunes magdalenes amb la mateixa massa, 15- 20' al forn a 180º .
Espolvorejar amb sucre glas abans de servir.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: