PETITS PLAERS

TRUFES DE XOCOLATA

de febrer 28, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (20 unitats):
-125grs xocolata cobertura negra
-100grs xocolata amb llet
-100ml nata extragrassa
-50grs mantega
-1 culleradeta cafè instantani
-2 cullerades soperes ron
-Cacao en pols
-Sucre glas
-Fideus de xocolata
-100grs xocolata blanca

Desfer la mantega i afegir la xocolata trossejada. Remenar bé fins que la xocolata sigui desfeta.Afegir la culleradeta de cafè i el ron.
Muntar la nata i afegir-la a la crema de xocolata.
Tapar amb un drap i deixar refredar.També podem ficar una estona la crema al congelador i així ens serà més fàcil donar forma a les trufes.
Fer boletes i passar-les per cacao, sucre glas o fideus. També podem desfer xocolata blanca (al bany maria o microones) i banyar algunes trufes amb ella.
Guardar al congelador i treure 10' abans de servir.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: