BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE LLIMONA

de març 13, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (motlle 27x13cm):
-200grs farina
-3 ous
-180grs sucre extrafí
-170grs mantega
-1 cullerada llevat en pols
-2 cullerades suc de llimona

Escalfem el forn a 180º. Barrejar la farina amb el llevat. Tot seguit afegim la mantega desfeta, el sucre i els ous batuts. Quan estigui tot ben mesclat hi afegim el suc de llimona.
Aboquem la mescla al motllo i fornejem uns 45' a 180º. Deixar refredar i desmotllar.
A més a més podem fer un almívar amb 100grs de sucre i 3 cullerades de suc de llimona. Haurem de barrejar el suc amb el sucre i ficar-ho al foc. Quan començi a bullir remenar bé fins que el sucre es disolgui.
Abocar part de l'almívar per sobre del bescuit i amb una xeringa injectar-ne la resta a dins.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: