GALETES I BARRETES

GALETES DE MANTEGA

de febrer 18, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (25 unitats):
-120grs mantega
-120grs sucre
-240grs farina
-1 ou
Escalfar el forn a 180º. Batre la mantega amb el sucre en un bol. Afegir l'ou i barrejar bé. Anar tirant la farina mica a mica fins aconseguir una massa homogènia.
Deixar reposar la massa a la nevera 15', feta una bola i embolicada amb paper film.
Extendre la massa, de mig centímentre de gruix i fer la forma de les galetes amb els motlles.
10' a 180º o fins que estiguin doradetes.
Podem decorar amb glassa o xocolata.
Per fer la glassa utilitzarem una clara d'ou ben batuda i li barrejarem 125 grs de sucre glas, fins a obteinr una pasta densa i blanca.
Per decorar amb la xocolata, desfem una mica de xocolata amb mantega.
Podem espolvorejar les galetes amb coco, xocolata blanca ratllada o fideus de xocolata.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: