CARNS I PEIXOS

CALAMARS AMB CEBA A LA SIDRA

de gener 17, 2013 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Ingredients (4 persones):
-8 calamars mitjans
-2 cebes
-1 paquet de tinta de calamar
-1 got de sidra
-Sal
-Arròs

Primer de tot netejarem els calamars i els tallarem a tires. També tallarem la ceba fineta i a tires llargues i la sofregirem lentament perquè quedi ben toveta. Quan li quedi poc per ser cuita afegirem els calamars i els sofregirem una mica. En aquest moment afegim la sidra, la tinta i una mica de sal. Baixem el foc i deixem que lentament es vagi coent tot i es redueixi una mica la salsa.
Podem acompanyar-ho amb arròs, pasta o cous-cous.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. La receta muy bien, pero los "novatos" necesitamos una explicación un poquito mas amplia, en cuanto a los tiempos de coccion¡
    Cristina

    ResponElimina
  2. La presentación del blog me gusta¡ El color verde bien pensado.
    Cristina

    ResponElimina