BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE CARBASSA I POMA

de gener 24, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Tenia una carbassa ben gran i m'he posat mans a la massa perquè no en quedi res de res!

 Ingredients:
-250gr carbassa
-4 ous
-100grs sucre moreno
-2 cullerades soperes mel
-250gr farina
-1 culleradeta llevat Royal
-1/2 got oli girasol
1 got llet de soja
-2 pomes 
-Motlle de 25cm

Primer de tot pelarem i ratllarem la carbassa, i farem el mateix amb les pomes.
En un bol, batim els ous i li agefim el sucre i la mel. Remenem bé i tirem l'oli. Poc a poc li anirem barrejant la farina amb el llevat, alhora que anirem incorporant la llet.
Quan ja tinguem tot ben barrejant, li afegim la carbassa i la poma ratllada i remenem.
Ho ficarem al forn, previament preescalfat, a 180º uns 40 minuts.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: