PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTÍS DE XOCOLATA

de desembre 26, 2012 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Fa poc va ser el meu aniversari i vaig decidir fer-me un homenatge....

Ingredients:
Pa de pessic
-140grs de farina
-5 ous
-300grs sucre moreno
-250gr mantega
-200grs xocolata
Crema interior
-100gr xocolata
-200ml nata
-4 cullerades ron
Cobertura
-250 xocolata
-200ml nata

Per fer la massa del pastís començem batint la mantega i el sucre fins que tingui un color suau i una textura esponjosa. Afegir els ous d'un en un i anar barrejant . Per una altra banda fonem la xocolata i l'afegim a la barreja que ja tenim feta. Finalment afegim la farina.
Separar la massa en dos motlles (d'uns 20cm) i coure a 180º durant 45'.
Per fer la crema montem la nata i li afegim la xocolata que prèviament haurem desfet, juntament amb el ron.
Per fer la cobertura simplement barrejem la nata sense muntar, amb la xocolata desfeta.
Quan el pastís surti del forn esperem a que es refredi. Una vegada ja no sigui calent el farcim amb la crema de xocolata i finalment li afegirem la cobertura (que ja s'haurà refredat una mica) i el decorarem al gust.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: