PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

PATATES AL "AJOPOLLO"

de novembre 19, 2012 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Abans d'ahir estava nevant i feia un fred que pela, així que res millor que aquesta recepta per entrar en calor!

Ingredients (4 persones):
-6 patates mitjanes
-1pebrot vermell
-1 pebrot verd
-1 ceba
-4 alls
-1 ou
-Julivert
-Pebre negre mòlt
-Pebre vermell dolç
-Sal

Tallar les verdures i sofregir-les amb oli d'oliva, juntament amb els alls. Afegir les patates pelades i tallades a troços i refregir-les una mica.
Condimentar amb dues culleradetes de pebre vermell i mitja de pebre negre. Afegir també un bon grapat de julivert i sal.
Cobrir les patates amb aigua i deixar bullir fins que estiguin tendres.
Finalment, afegir un ou i coure'l amb el caldo de les patates. Això farà que espesi i agafi més consistència.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: