DOLÇOS SALUDABLES,

PASTÍS DE MONIATO I LLET DE COCO

de novembre 28, 2018 Amblesmansalamassa 2 Comments

En aquesta època en la que ens trobem no podia faltar un postre amb moniatos. Un pastís lleuger, amb una textura molt cremosa i un gust ben suau.



Ingredients (motlle quadrat+2 flaneres individuals):
-1Kgr Moniato
-5 Ous L
-400ml Llet de coco (1 llauna)
-100grs Sucre Moreno
-3 Cdes Maizena
-1 Cdta canyella en pols
-75grs Xocolata negra
-1 Rajolí llet d'arrós

Per començar hem de coure els moniatos. Jo ho he fet al microones, però també ho podeu fer al forn. Els punxarem amb un ganivet, i els coem a màxima potència uns 12' ( depen del tamany potser triguen més o menys).
Deixem refredar una mica els moniatos, els pelem i aixafem amb una forquilla.
Barrejem tots els ingredients (menys la xocolata i la llet) i els passem per la túrmix, fins a obtenir una massa espessa, però sense grumolls.
Aboquem la massa al motlle i ho coem a 175° uns 40'. Deixem refredar el pastís a dins del forn.
Un cop fred preparem la cobertura, fonent la xocolata amb un rajolí de llet. Jo ho he fet al microones. Repartim la xocolata per sobre del pastís i decorem amb coco ratllat.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Hola Clara!!
    Que delicia de pastel, te diré que con el boniato me estrené el otro día en una crema de calabaza y boniato, por aquí no hay costumbre de consumirlo, y la crema nos ha encantado, le daré más oportunidades, porque esta muy rico, como el pastel que nos presentas, tiene una pintaza y con ese chocolate cubriéndolo se sale de bueno....Bess

    ResponElimina
  2. Uauu quina pintassa!! no acostumo a cuinar amb moniatos, però veig que m'hi hauré d'animar, el sabor dolcet i la textura deu anar genial per les postres!!

    ResponElimina