DOLÇOS SALUDABLES,
GALETES MANTEGA DE CACAHUET I ALVOCAT
Desde que vaig veure aquesta recepta a Danza entre fogones sabia que es convertiria en un bàsic, i així ha sigut. La faig molt sovint i sense remordiments, ja que és una recepta ben sanota i una bona alternativa a qualsevol recepta de galetes convecional.
Ingredients (25u):
-225grs Farina Blat
-100grs Farina Integral Blat
-250grs Mantega Cacahuet Bio
-200grs Panela
-4 Cull.Alvocat
-1/2 Cdta Llevat
-1 Cdta vainilla
-2 Ous
-100grs Xips xoco negra
-25grs Trossets atmetlla
Batim l'alvocat amb la mantega de cacahuet i la vainilla (jo ho he fet amb la picadora). Per una altra banda, batim els ous amb la panela, i ho ajuntem tot.
Finalment afegim la farina i el llevat, els trossets d'atmetlla i les xips de xocolata.
Ho amassem tot bé fins que la mescla sigui homogèna.
Fem boletes, les aixafem i les posem a la safata del forn.
Coure al forn a 180º fins que estiguin torradetes (uns 10').
Un cop cuites deixar refredar i guardar en un recipient hermètic.
La recepta base no porta ou, però jo n'hi he ficat perquè la massa em quedava molt seca sinó.
Podeu utilitzar tota la farina integral, jo a vegades ho faig així.
Ohhh pintassa!!Tinc tots els ingredients a casa i fa temps que tinc ganes de provar unes galetes fetes amb mantega de cacauet... a veure si trobo les ganes de cuinar que se me n'han anat de vacances!! petonets!
ResponEliminaAnima't que val la apena!
EliminaHola guapísima!!
ResponEliminaque gustazo verte por aquí de nuevo, poco a poco vamos llegando todos. Que pintaza tienen estas galletas, la mantequilla de cacahuete nunca la he utilizado y tengo ganas, se ven estupendas y super ricas...Besitos
Gracias Esther! A ver si vuelvo a cojer el ritmo....época de cambios!
EliminaTenen una pinta espectacular!! Una pregunta: l'alvocat li dóna gust a la recepta? A casa no en mengem habitualment i no se si m'agradaria gaire el saber que li pot donar a les galetes. Petonets!
ResponEliminaNo es nota gens. El gust predominant és el de la mantega de cacahuet.
Eliminaalvocat en galetes?? quina bona idea! jo només el faig servir per cremes dolçes o gelats, però per galetes no ho havia pensat! m'enduc la recepta! petons
ResponEliminaÉs un bon substitut de la mantega.
Elimina