GELATS I POLOS
POLOS DE MADUIXES I IOGURT. Reto Tía Alia
Novament aquest mes, el repte de Tia Alia ens proposa una nova recepta, a través del blog Cocinando...un abril encantado. La proposta salada són cloïses a la marinera, i la dolça gelat de maduixa. Són dues receptes molt adients a la temporada que ens trobem, però jo per no variar he optat per la proposta dolça, ja que m'encantes les maduixes i els gelats. De fet a casa som dels que menjem gelat tot l'any, no només a l'estiu.
Ingredients (4 polos):
-250grs maduixes
-55 grs sucre
-Suc 1/2 llimona
-2 Petite Suisse
-1 iogurt amb trossos de maduixes
Netejem i trossejem les maduixes, i les posem a macerar amb el suc de llimona i 25 grs sucre durant dues hores.
Per una banda escorrem i reservem el suc, i per l'altre batim les maduixes amb els petite suisse.
Amb el suc que abans hem guardat fem un almivar, juntament amb 30grs de sucre (unes dues cullerades soperes aproximadament). Ho posem tot junt a coure durant uns 5'.
Mesclem l'almívar amb el puré de maduixes.
Omplim una tercera part dels motlles amb el iogurt de maduixa i tot seguit aboquem la mescla anterior de maduixes. Podem remoure una mica amb el pal del polo perquè es barrejin una mica els colors.
Posem els pals als gelats i congelem 24 hores.
Un helado delicioso con sencillos ingredientes, ideal como postre para las que hemos publicado Almejas a la Marinera. Nos encontramos en el próximo reto. Besos y Feliz semana!!!
ResponEliminaMolt senxill de fer i boníssim!Ens veiem!
EliminaMe encanta esta version en polo!! tienen que estar buenisimos, bicos
ResponEliminaGracias! Si, es bueno, bonito y barato!!jajaja. Un saludo!
EliminaUn helado muy rico y que bien te quedo en forma de polos.besinos
ResponEliminaMuchas gracias!!!
EliminaUns polos molt sans, refrescants i boníssims! bona setmana
ResponEliminaSi, i amb aquest temps que fa ja venen de gust!!! Igualment!
ResponElimina¡Vaya color! Un helado de fresas en estado puro. ¡Menuda delicia1
ResponEliminaBss
Elena
Si, estaban buenísimos...!!!
EliminaNosaltres també mengem gelat tot l'any, i aquest de maduixa sense nata m'ha convençut!! hauré de provar-lo, bona Pasqua!!
ResponEliminaUna mica més light que de tant en tant va bé rebaixar calories....jajaja. Igualment!!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina