PASTA ARRÒS PATATES I GRANS,

CURRY DE VERDURES AMB ARRÒS

de juliol 16, 2018 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Una recepta ben fàcil i versàtil, d'aquelles que et fan quedar bé amb poquet esforç. La podeu fer al vostre gust, variant les verdures i espècies, utilitzant les que més us agradin.

Ingredients (4 persones):
-1 Bròquil petit
-1Ceba 
-1Pastanaga
-1Carbassó
-4 Carxofes
-100grs Xampinyons
-1 Llauna llet de coco (400ml)
-1Got d'arròs mescla/salvatge
-1 Caiena
-Gingebre ratllat
-Curry 
-Comí
-Canyella
-Pebre negre
-Salsa tamari (1 cullerada)

Pelem i trossejem totes les vedures, a trossos grans, i les saltejem al wok, a foc viu uns 5'. Tot seguit afegjm la llet de coco i les espècies al gust i ho coem uns 5' més, fins que les verdures siguin cuites i perquè la salsa agafi tots els sabors.
Mentrestant haurem posat aigua a bullir, per coure l'arròs. Jo he utilitzat una barreja d'arrossos que vaig comprar a granel, i ha trigat uns 35'en coure.
Ho servim tot junt i ho podem decorar amb algun fruit sec.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: