MERMELADES I CONSERVES

MERMELADA DE POMA I SIDRA

de gener 05, 2016 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Fa unes setmanes(o potser un parell de mesos ja...) estava passejant a la gossa per un caminet per on passem sovint i em vaig fixar que estava tot ple de pomers ben ben carregats. Acte seguit vaig anar a casa a buscar una bona bossa i al cap d'una estona em trobava a la cuina disposada a fer aquesta recepta. S'em va acudir, per fer una mermelada una miqueta diferent, afegir-hi sidra, i no em vaig equivocar. Li dóno un toc sutil, i m'encanta!



Ingredients (12 pots de 200grs)
-3 kgrs Pomes
-1L Sidra Natural
-1 kgrs Sucre Morè
-Suc 2 Llimones

Pelar i tallar les pomes a trossets. Coure-les a foc suau en una cassola durant 10' fins que s'estovin una mica. Afegir el suc de llimona i 500ml sidra i coure 10-15' més.
Incorporar el sucre i coure 15' més. Batre amb la batidora, afegir la resta de sidra i coure 5' més.
Guardar la mermelada en pots esterilitzats, posar-hi la tapa i coure-ho al bany maria uns 20'.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Ben profitosa que va ser la passejada! Quina delícia de melmelada! Me l'estic imaginant formant part d'unes postres ben saboroses! Bona entrada d'any! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Les melmelades casolanes són, sense excepció, boníssimes!! m'apunto aquesta amb el toc de sidra per quan tingui excedents de pomes, un petonet!

    ResponElimina