BESCUITS I MAGDALENES

BROWNIE DE XOCOLATA AMB LLET I AVELLANES

de gener 26, 2016 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Un brownie mai decepciona. Com a mínim a mi...jajaja. De textura densa, humida, amb fort gust a xocolata i crosta cruixent...Mmm, se'm fa la boca aigua només d'enrecordar-me'n!
Aquesta vegada he optat per posar-li avellanes i fer-lo amb xocolata amb llet i ha sortit boníssim!! Bé, com un deia a mi sempre em sembla molt bo....però de veritat que ho està, proveu-ho i ja m'expliqueu!


Ingredients:
-4 Ous L
-95grs Sucre Morè
-80grs Margarina
-250grs de Xocolata amb llet i avellanes
-50grs Maizena

Començem desfent la mantega amb la xocolata. Jo ho he fet al microones, amb compte de que no bulli ni es cremi.
En un altre bol batim els ous amb el sucre.
Mesclem la xocolata amb els ous i remenem bé fins que estigui tot ben lligat.
Per últim afegim la maizena, sense parar de batre perquè no ens surtin grumolls.
Posem la massa a motlle, i coem al forn, prèviament preescalfat, a 180º durant 25-30'.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. A mi tampoc em decep mai...què llamineres som! l'avellana li ha de donar un molt bon gustet!!! bona setmana!

    ResponElimina
  2. Massa llamineres si....però que hi farem!! S'ha de gaudir d'aquestes coses oi??

    ResponElimina