POSTRES DE CULLERA

MOUSSE DE XOCOLATA AMB LLET I GERDS

de novembre 10, 2015 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

Aquest any, en época de móres i gerds em va agafar una bojeria per fer receptes amb aquests ingredients. Que si mermelada, pastissos, licors... m'encanten les fruites vermelles!!!
A més a més, vaig fer aquesta mousse, que és ben fàcil de fer i està deliciosa.



Ingredients (5 unitats):
-3 Ous L
-50grs Mantega
-200grs de Xocolata amb Llet
-2 Cullerades de sucre glas
-Gerds

Començarem separant les clares dels rovells.
Desfem la xocolata al bany maria, juntament amb la mantega i el sucre.
Muntem les clares a punt de neu, amb un pessic de sal, i per una altra banda barrejem els rovells amb la xocolata.
Unir tot amb cura, fent moviments envolvents.
Omplir els gotets amb la mousse i intercalar gerds entremig.
Decorar amb més gerds i ficar a la nevera mínim 4-5h.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. A mi les fruites vermelles m'agraden tant com la xocolata, així que amb aquesta recepta estic servida al 100%, quins vasets més deliciosos!! un petó!

    ResponElimina
  2. Que boníssima! La combinació de xocolata amb fruita (en general) m'encanta!
    Marta

    ResponElimina
  3. Que delicia querida amiga, chocolate con frambuesas no se puede pedir nada mas, . Mil besicos cielo

    ResponElimina
  4. Qui es pot resistir a una mousse de xocolata tan ben acompanyada?? Unes postres delicioses! Un petonet!

    ResponElimina