MERMELADES I CONSERVES

CARBASSÓ AGREDOLÇ

d’octubre 06, 2015 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

L'altre dia vaig descobrir aquesta recepta, perquè una amiga em va donar un pot. Va ser un amor a primera vista. Una recepta súper fàcil amb un gust molt especial.
Aprofitant que ara hi ha molts carbassons als horts de per aquí he fet uns quants pots per tenir-ne durant unes quantes setmanes...


Ingredients:
-3 Carbassons mitjans(d'uns 250grs cada un aprox)
-300grs Sucre
-300ml Vinagre

Pelem els carbassons. Amb una mandolina el tallem a tires ben fines i les col.loquem en un recipient amb fons, com una safata del forn, un tuper...el que ens vingui bé.
Cobrim el carbassó amb el sucre i el vinagre i ho deixem macerar unes 6-7 hores.
Passat aquest temps els escorrem amb les mans i els fiquem en un recipient esterilitzat. Cobrim d'oli i tapem.
Si ho volem conservar un temps llarg ficarem els pots al bany maria, si ho consumirem aviat amb guardar-ho a la nevera serà suficient.

Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. I en que els faràs servir ? No hi havia pensat mai en conservar-los això. Tenen tanta aigua que pensava que no quedarien bons. Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs estan boníssims per menjar així tal qual, com aperitiu.
      Tasta'ls i m'expliques!

      Elimina
  2. Has pensat fer-los en melmelada? N`he tastat la de La Fageda i queden molt bons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs just després de fer aquesta recepta, com em va sobrar una mica de polpa de carbassó en vaig fer una de carbassó i ceba...boníssima!!!

      Elimina