MERMELADES I CONSERVES
Aprofitant que ara hi ha molts carbassons als horts de per aquí he fet uns quants pots per tenir-ne durant unes quantes setmanes...
CARBASSÓ AGREDOLÇ
L'altre dia vaig descobrir aquesta recepta, perquè una amiga em va donar un pot. Va ser un amor a primera vista. Una recepta súper fàcil amb un gust molt especial.Aprofitant que ara hi ha molts carbassons als horts de per aquí he fet uns quants pots per tenir-ne durant unes quantes setmanes...
Ingredients:
-3 Carbassons mitjans(d'uns 250grs cada un aprox)
-300grs Sucre
-300ml Vinagre
Pelem els carbassons. Amb una mandolina el tallem a tires ben fines i les col.loquem en un recipient amb fons, com una safata del forn, un tuper...el que ens vingui bé.
Cobrim el carbassó amb el sucre i el vinagre i ho deixem macerar unes 6-7 hores.
Passat aquest temps els escorrem amb les mans i els fiquem en un recipient esterilitzat. Cobrim d'oli i tapem.
Si ho volem conservar un temps llarg ficarem els pots al bany maria, si ho consumirem aviat amb guardar-ho a la nevera serà suficient.
I en que els faràs servir ? No hi havia pensat mai en conservar-los això. Tenen tanta aigua que pensava que no quedarien bons. Un petonet!
ResponEliminaDoncs estan boníssims per menjar així tal qual, com aperitiu.
EliminaTasta'ls i m'expliques!
Has pensat fer-los en melmelada? N`he tastat la de La Fageda i queden molt bons.
ResponEliminaDoncs just després de fer aquesta recepta, com em va sobrar una mica de polpa de carbassó en vaig fer una de carbassó i ceba...boníssima!!!
Elimina