GELATS I POLOS

GELAT DE VAINILLA I XOCOLATA SENSE LACTOSA

de setembre 07, 2015 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

Aprofitant la visita de la meva germana per terres andaluses, he fet un gelat sense lactosa, perquè també pugui disfrutar d'aquest dolç tan fresquet i deliciós.


 Ingredients:
-155ml Llet de Soja
-200ml Nata Soja (Soja Sun Cuisine)
-65grs Sucre
-2 Rovells d'ou
-4 Cdtes Essència vainilla
-50grs Gotes Xocolata Negra 

Posem a escalfar la llet , amb la nata i el sucre. Quan sigui calent afegim els rovells i seguim escalfant a foc lent, sense que bulli, fins que espessi una mica.
Retirar del foc i barrejar la vainilla.
Deixar refredar la mescla a la nevera fins el dia següent.
Ficar-ho a la geladora 20'. Els últims minuts incorporem les gotes de xocolata.
Guardar al congelador en un recipent hermètic.


Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. No he fet servir mai llet de soja per la rebosteria. Tens algun consell per quan fas servir aquest tipus de llets vegetals? Ha de variar molt la textura del gelat, oi? Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo la faig servir com si fos llet de vaca i de moment mai he tingut cap problema. La de soja si que dóna un gust força característic, però a part d'això tot bé.

      Elimina
  2. La visita d'una germana sempre es mereix el millor del millor!!! estarà contenta amb aquest gelat! Aquest novembre si podem, ens escaparem amb la meva a Granada! podriem quedar no?

    ResponElimina
  3. Com a bona consumidora de gelats... m'emporto la recepta!! caurà aviat...

    ResponElimina
  4. Hola Clara, muy buenas tardes.
    Si hay algo que me gusta son los dulces, y en especial los helados, pero si lleva chocolate ya es mi perdición jeje. Soy super mega chocolatera!
    Tu helado esta riquísimo, con una pinta increíble.
    saludos y besos

    ResponElimina