ENTRANTS

CARPACCIO DE CARBASSÓ

de setembre 14, 2015 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

No fa gaire vaig veure al blog de l'Anna, Retalls de Cuina un carpacció de carbassó. Fins llavors ni s'em havia acudit que es podia menjar aquest vegetal cruu. De seguida ho vaig probar i resulta que m'ha encantat. De fet ja he fet la recepta vàries vegades...
Una recepta ràpida, bona i saludable que podem acompanyar amb varietat de vinagretes. Aquesta vegada he optat per una vinagreta d'olives negres.


Ingredients (2 persones):
-1 carbassó mitjà
-100ml oli d'oliva
-35grs olives negres sense os
-Vinagre mòdena
-Sal

Netejem bé el carbasssó i el tallem a rodanxes ben fines amb l'ajuda d'una mandolina.
El col.loquem en un plat i reservem mentre fem la vinagreta.
Per fer la vinagreta batim l'oli, amb les olives, un rajolí de vinagre de mòdena i la sal. Jo he fet amb una batidora elèctrica, però no ho he batut en excès perquè quedin els trossos d'olives grans.
Amanim el carbassó amb la vinagreta uns 10-15' abans de servir i llest.
M'ha sobrat força vinagreta, però a la nevera aguanta uns dies.



Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Aiii jo també he descobert el carpaccio de carabassó aquest estiu, i unes quantes vegades l'he fet! boníssim oi?? m'apunto l'idea de ficar-hi aquesta mica de tapenade d'olives ;). Un petó!

    ResponElimina
  2. Mai he menjat el carbassó cru, però aquest carpaccio fa una pinta que crec que un dia d'aquests el probaré :)
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Me n'alegro que t'hagi agradat! La veritat és que té moltes possibilitats el carpaccio de carbassó, com a plat. Trobo que la teva recepta ha de ser boníssima! M'apunto la idea. Una abraçada!

    ResponElimina