BEGUDES

ORXATA DE XUFA

d’agost 06, 2015 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Amb aquesta calor la veritat és que em vénen a la ment moltes receptes fresquetes i refrescants. Fa un temps vaig comprar unes xufes i encara no les havia emprat, així que ha arribat el moment.
Sembla mentida lo fàcil que és de fer l'orxata. Jo n'havia pres moltes vegades, però pensaba que l'elaboració seria més complicada.
Així doncs, si teniu la oportunitat de comprar xufes, us recomano que ho probeu.

Ingredients per 1L-1'5L d'Orxata:
-250grs Xufa
-1'5L Aigua freda
-125grs sucre

Abans de res haurem de posar les xufes en remull, mínim 8 hores. (Jo les he tingut gairebé 24 hores i li he cambiat l'aigua tres vegades.)
Aclarim les xufes i les triturem amb 500ml d'aigua. 
Ho colem i afegim la resta d'aigua, juntament amb el sucre.
Remenem bé i ja ho tenim llest per servir.
Consumir el mateix dia, o com a molt, el dia següent.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: