GELATS I POLOS

GELAT DE TORRÓ DE XIXONA

d’agost 23, 2015 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Després d'unes setmanes de feina molt intenses, em retrobo amb el blog, el qual ha estat de vacances forçoses durant aquests dies on no he tingut temps ni de cuinar i molt menys de preparar publicacions.
Torno amb aquest gelat, de gust ben tradicional, dels de tota la vida. Normalment faig servir una recepta bàsica de gelat, però aquesta vegada n'he fet una diferent, que he vist al blog El Invitado de Invierno.


 Ingredients:
-200grs Turró de Xixona 
-195ml Llet
-2 Rovells d'ou
-60grs Sucre
-1Cdta essència vainilla
-160ml Nata 35%MG

En un cassó posem a escalfar la llet, sense que arribi a bullir. Afegim els rovells d'ou i el sucre i escalfem a foc baix fins que espessi, sense parar de remoure.
Incorporem el turró a la mescla i ho triturem bé amb la batidora.
Deixem refredar tota la nit a la nevera.
Montem la nata i la mesclem amb la crema de turró.
Ficar la mescla a la geladora 15' i guardar al congelador en un recipient hermètic.


Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. El meu gelat preferit sens dubte! No serà light però és deliciós! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De light té ben poc si...però és taaan bo...jajajaja

      Elimina
  2. Buaaa, esto si que es helado! me encanta el turron de xixona es la mas buena del mundo mundial jeje
    Hola, Clara.
    Prueba preparar un flan casero con este turron ya veras ya jajaj para morirse. Me encanta el helado, me podría comer la foto jajaja
    besos

    ResponElimina
  3. Te tomo la palabra!! A mi el turrón de Jijona me parece muy empalagoso, pero en cambio me gusta mucho preparar dulces con él.

    ResponElimina