BESCUITS I MAGDALENES

BOCINS DE TARONJA I XOCOLATA

de juliol 01, 2015 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Ja se que a la majoria de llocs fa molta caloreta i no ve gaire de gust encendre el forn, però la veritat és que aquí a les altures fa molt bona temperatura i no me n'he pogut estar de preparar aquest deliciós bescuit.
Vaig veure la recepta a una revista i aprofitant que tenia una mermelada de taronja al rebost m'he animat a fer-lo.
Un resultat boníssim, amb molt gust a taronja i súper súper esponjós. Us el recomano 100%!
Jo l'he presentat en bocins, ja que l'he fet per portar-lo a casa uns amics i així em semblava més pràctic.



Ingredients:
-200grs Farina
-4 Ous
-150grs Sucre
-!00ml Oli d'oliva
-200ml Suc de Taronja
-1 Sobre de Llevat Químic
-Ratlladura d'una taronja
-Mermelada de taronja
-175 grs Xocolata negra de postres
-2 Culleradetes de mantega

Preescalfem el forn a 180º. Separem els rovells de les clares dels ous, i batim els primers amb el sucre, fins que tinguem una mescla espumosa.
Afegim el suc de taronja i l'oli i removem fins que estigui tot ben integrat.
Incorporem la farina tamitzada amb el llevat i ho mesclem bé. Tot seguit afegim la ratlladura de taronja.
Batim les clares a punt de neu i les agreguem poc a poc i amb moviments envolvents perquè la mescla no perdi volum.
Untem el motle amb una mica de mantega i aboquem la mescla. Coem al forn durant 25-30' a 180º.
Deixem refredar i tallem el bescuit. Primer fem quadradets  després els obrim per la meitat.
Farcim amb la melmelada i tornem a ajuntar els trossets que hem tallat.
Fonem la xocolata al bany maria, juntament amb la mantega, i quan ja s'hagi fos del tot l'aboquem per sobre els bocins que hem farcit amb la melmelada.
Podem decorar amb crocanti d'atmetlla o el que preferim.
M'ha sobrat una mica de xocolata i he farcit alguns trossos amb xocolata en comptes de mermelada.
Queda un bescuit súper esponjós i no excessivament dolç. Molt molt recomanable!!!

Potser també t'interessa...

2 comentaris: