GALETES I BARRETES

BARRETES DE CIVADA I MANTEGA DE CACAHUET

de juliol 15, 2015 Amblesmansalamassa 3 Comments

A l'Àlex i a mi ja fa temps que ens ha donat per córrer. Ell ja fa temps que ho fa, però jo m'hi he enganxat farà tot just un any. I és que en aquest petit paradís on vivim és inevitable deixar-se portar per la natura i disfrutar d'aquest entorn tant meravellós. Un dia ja us explicaré on sóc i que faig, ja que és un tant peculiar.
El que volia dir és que el fet de córrer m'ha fet plantejar-me moltes coses sobre la meva alimentació, i m'agrada buscar alternatives i fer-me els meus propis aliments energètics. Poc a poc ja aniré publicant receptes, ja que ara estic experimentant molt.
Aquesta recepta no és meva, però la vaig veure en un blog que m'encanta, Sallysbakingadicction . Té un munt de receptes de galetes i barretes, totes amb una pintaaaaa...
Aquesta em va agradar perquè no porta ou. La recepta base és senzilla i la podeu adaptar al gust que preferiu. Queda com un bescuit dens i compacte, ideal per portar a la motxilla, i et dóna molta molta energia.
A més a més estan boníssimes.


 
 Ingredients (12 barretes):
-250grs Mantega cacahuet
-100grs Sucre Morè
-125grs Farina
-80grs Flocs de Civada
-120ml Llet
-100grs Xips de Xocolata
-1 Culleradeta Essència vainilla
-1 Culleradeta Bicarbonat
-1 Pessic de sal
-Xocolata per decorar

Amb la batidora elèctrica de varilles, batim el sucre amb la mantega de cacahuet durant uns 3'. Tot seguit afegim la vainilla, la farina, la civada, la sal i el bicarbonat i seguim batint a velocitat més baixa. Incorporem la llet i finalment els xips de xocolata. Aquest últims els barrejem amb les mans, ja que la massa és força densa.
Aboquem a un motlle i l'aixafem lleugerament amb les mans, per allisar una mica la superfície.
Coure al forn a 180º durant 17-20'.
Deixar refredar, fondre la xocolata al microones i decorar amb l'ajuda d'un biberó o màniga pastissera.
En un recipient hermètic tancat i en un lloc fresc duren perfectament una setmana, o potser més....a mi no m'han durat tant!!

Potser també t'interessa...

3 comentaris:

  1. Quines barretes més llamineres!! A més la civada té un gust tan bó! Apuntada queda la recepta! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Que buena pinta tiene, no he probado la manteca de cacao, pero seguro que es deliciosa. Mil besicos

    ResponElimina
  3. Són un vici...no les probeu que enganxen...jajajaja

    ResponElimina