PETITS PLAERS

BOTONS DE MERENGA

de novembre 05, 2014 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

Tenia unes clares d'ou mig perdudes per la nevera, fruit d'una altra recepta, i se'm ha acudit fer aquests dolços. Són facilíssims i a mi m'encanten, em recorden a quan era petita.

 
Ingredients (60 unitats aprox):
-4 clares
-180grs sucre
-1 pessic de sal
Batim les clares amb un pessic de sal. Quan començin a muntar li afegim el sucre i continuem batint fins a tenir una massa espessa i de color blanc ben lluent. Hem de muntar fins que estigui a punt de neu ( si donem la volta al bol no cauen, i tenen un aspecte semblant a la nata muntada, amb pics )
Omplim la màniga pastissera i forrem una safata de forn amb paper vegetal.
Formem botonets o muntanyetes i decorem amb el que més ens agradi ( cacao, crocanti d'atmetlles,...)
Fornejem a 150º durant 1 h 30'.
Jo els he deixats cruixents, totalment fets per dins i per fora. Si us agraden més tous per dins, reduïu el temps de cocció una mica i ja està.


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. T'han quedat xulíssims Clara! A mi m'agraden molt i ara fa temps que no en faig, a veure si m'animo! Un petó maca1

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Gràcies a la teva visita he pogut descobrir el teu blog i la veritat és que m'agrada molt!! Que bons aquests merengues, són tota una delícia!!

    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  3. per acompanyar al café ... jo ja sé qui estarà encatada de tastar-los....

    ResponElimina