BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE PLÀTAN I NOUS

de novembre 10, 2014 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Un bescuit ideal per aquest època de l'any. Acompanyat d'un cafè, asseguts a la xemeneia... us el recomano! De gust boníssim i textura suau....llàstima que ja no m'en quedi..jajaja

 Ingredients (2 motlles 20cm):
-350grs farina
-1 cdta bicabonat
-4 ous
-200ml oli girasol
-175grs sucre moreno
-Ratlladura i suc d'una taronja
-100grs nous
-3 plàtans madurs
-1/2 cdta canyella
-1/4 cdta gingebre pols
-1/4 cdta nou moscada pols
-400grs formatge cremós
-200grs sucre glas

Escalfem el forn a 180º i preparem els motlles, forrant-los amb paper vegetal.
Batim els ous amb l'oli, i en un bol apart barrejem la farina, amb el sucre, el bicarbonat i les espècies. Ho mesclem tot fins a obtenir una massa fina i sense grumolls. Afegim els plàtans aixafats, la taronja i les nous. Barrejem bé i aboquem la mescla repartida en els dos motlles.
Coem durant 45' fins que estigui ben cuit.
Mentre es refreda preparem la cobertura de formatge, batint el formatge amb el sucre glas. Després de batir-ho queda una mica líquid pel meu gust, així que jo ho fico a la nevera uns 30' i agafa una textura més consistent.
La idea era fer un bescuit de dues capes, un amb cada motllo, però han quedat tant grans que cada bescuit l'he partit per la meitat, així que m'en han sortit dos.
Finalment farcim el bescuit amb la crema de formatge i també n'hi posem una mica per sobre. Fiquem a la nevera fins que l'anem a servir.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Buf, quina cosa més bona! Me l'emporto! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina