BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS INVERTIT DE PERES CARAMELITZADES

d’agost 01, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Moltes vegades passa que tens alguna fruita per la nevera una mica madura i no saps ben bé que fer-ne.
Doncs se'm ha acudit fer aquest pastís, i està boníssim! Es nota que sóc de dolços perquè a mi tot sempre em sembla boníssim...jajaja.

Ingredients :
-6 peres
-5 cullerades sucre
-2 culleradetes margarina
-3 ous
-250grs sucre
-250grs farina
-1 culleradeta llevat Royal
-Ratllaldura 1 llimona
-1 got llet
-Mig got d'oli de girasol

Pelem les peres i les tallem a 4 trossos, traient-li el cor. En una paella posem les 5 cullerades de sucre i ho deixem a foc lent sense tocar-ho, fins que el sucre es començi a desfer i agafi un color marró. En aquest punt afegim la margarina i remenem una mica(Quedarà una barreja força líquida). Afegim les peres i ho deixem tot a foc baix, fins que vagi espessant i les peres es vagin coent i vagin absorbint el caramel.Quan a la paella no quedi líquid traiem les peres i les fiquem al cul del motlle. Si en ha quedat una mica de caramel el fiquem a sobre les peres.
Ara toca fer el bescuit. Batim els ous amb el sucre i li afegim l'oli, la llet i la ratlladura de llimona. per últim incorporem la farina amb el llevat i ho mesclem tot bé fins a obtenir una massa homogènia insense grumolls.
Aboquem la barreja al motlle, a sobre les peres, i fornejem, amb el forn preesclafat durant 25-30' a 180º.
Esperem a que es refredi per desmotllar i...voilà! Bon profit!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: