CARNS I PEIXOS

TONYINA AMB VERDURES AL WOK

de juny 16, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Tinc una mica abandonat el Wok, però cada vegada que el faig servir m'encanta el resultat. La textura de la verdura queda boníssima i ja no us dic res de la tonyina....mmm...per llepar-se els dits!
Una recepta sana, per qualsevol àpat del dia a dia.

 Ingredients (2 persones):
-2 talls de tonyina fresca
-Bròquil
-2 pastanagues
-1 carbassó
-1 ceba gran
-1 pebrot
-Salsa de soja
.-Maionesa

Tallem totes les verdures a tires llargues i fines, menys el bròquil. Les coem al Wok, durant 10', amb un rajolí d'oli d'oliva. Afegim trossets de bròquil i coem uns 5-10' més. Afegim la tonyina i la fem al mateix Wok, arraconant una mica la verdura. Fiquem salsa de soja al gust i coem durant un parell de minuts.
Al servir ho acompanyem d'una mica de maionesa.



Potser també t'interessa...

0 comentarios: