PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

QUESADA PASIEGA

de maig 11, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

És un dolç que m'encanta i que mai havia fet. He vist moltíssimes receptes diferents i al final m'he decidit per aquesta. Potser no és la tradicional, però m'ha semblat senzilla de fer i el resultat és boníssim. L' he tret del blog Los Tragaldabas. Us ho recomano!!

Ingredients:
-150grs farina
-250grs sucre
-100grs margarina
-1 iogurt natural
-2 ous
-500ml llet
-Canyella en pols
-Ratlladura d'una llimona 

Batim tots els ingredients junts amb un batidor manual. Untem un motlle amb mantega i aboquem la mescla.
Coem 55' a 180º, amb el forn prèviament preescalfat.
Si al servir-ho hi espolvorejeu amb sucre glas....mmmm, queda boníssim!!!!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: