BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS DE NATA I FRESONS

de maig 07, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Recepta de temporada. S'ha d'aprofitar els fresons abans de que s'acabin!

 Ingredients:
-1 iogurt natural
-3 mesures del iogurt de farina
-1 mesura d'oli de girasol
-2 mesures de sucre
-3 ous
-1 sobre i mig de llevat Royal
-1 xorret de suc de llimona
-Nata montada
-Fresons
-Sucre glas
 
 
Batim tots els ingredients, a excepció de la nata i els fresons, fins a obtenir una massa sense grumolls, fina i homogènia. Aboquem la barreja a un motlle de silicona i coem al forn preescalfat a 175º durant 45'.
Quan el pastís sigui fred l'obrim per la meitat i el farcim amb la nata muntada i els fresons tallats a trossos. Espolvorejem sucre glas per sobre i ja ens el podem menjar! 

 
 

 
 

Potser també t'interessa...

0 comentarios: