ENTRANTS

TRUFES DE FORMATGE I FRUITS SECS

de gener 13, 2014 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Un aperitiu fàcil i "resultón". Ideal per aquestes dates que acaben de passar.

 
Ingredients (25-30 unitats):
-300grs formatge Philadelphia
-200grs formatge cabra
-75grs cacahuets amb mel
-75grs Kikos
-75grs navius deshidratades
-Sal
Orenga
 
Barrejar el formatge Philadelphia amb el formatge de cabra. Afegir-hi la sal i l'orenga al gust.
Reservar la barreja al congelador uns minuts, mentre preparem la resta d'ingredients.
Esmicolar, per separat, els cacahuets, els kikos i les navius.
Un cop tinguem el formatge amb una consistència una mica dura. Treballem amb les mans, fent boletes.
Arrebossem amb els diferents fruits secs i ho guardem a la nevera fins que ho anem a servir.



Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Quines trufes salades més bones! jo que pensava que no seria capaç de sortir de la xocolata però aquestes combinacions de formatge de cabra i cacahuets i kikos m'han fet venir salivera!. Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  2. Estan boníssimes i ben fàcils!! Jo també sóc molt de xocolata, però de tant en tant intento cambiar una miqueta...jajaja

    ResponElimina