BESCUITS I MAGDALENES

BROWNIE 3.O

de desembre 10, 2013 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Una altra versió del brownie, aquesta vegada de l'Eva Arguiñano. No es nota que ens encanten els brownies no....

Ingredients:
-150grs xocolata negra de postres
-200grs mantega
-200grs sucre
-80grs farina
-4 ous
-10 nous
-100grs xocolata negra per la cobertura

Batre el ous i anar incorporant el sucre poc a poc.
Trossejar la xocolata i fondre-la al bany maria juntament amb la mantega. Afegir els ous i remoure-ho bé.
Barrejar la farina amb les nous pelades i esmicolades i afegir-ho a la barreja anterior.
Volcar en un motlle de silicona i fornejar 40' a 180º. Deixar que es refredi una mica per desmotllar-lo.
Desfer en el microones els 100grs de xocolata i decorar el brownie .


Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. hola Clara! torno a ser Eva, amiga de lÁngels, aquesta vegada amb la meva filla Paula. Ens encanta el teu blog verdíssim!!!!
    Farem les patates al ajopollo, la millor sorpresa és que són vegetarianes!!!, i volem provar també a fer el pastís de guiness... jo ja el vaig tastar fet per tú... mmmmmm!!!
    També farem el de tres xocolates... el preferit de la Paula i el Carlos!!! la teva mare sempre em dóna per ells quan en queda dels sopars d'equip!!!
    gràcies i records a les alçades!!!!
    paula i eva

    ResponElimina