ENTRANTS

TORRADA D'ESCALIVADA

de novembre 20, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

L'escalivada és una de les coses que més m'agraden!!!!!De tant en tant faig una safata ben plena i em tiro una setmana menjant el mateix....

Ingredients:
-6 pebrots vermells grans
-3 albergínies
-3 cebes
- Oli d'oliva
-Sal
-1 llesca de pà de pagès

Tallar la ceba a aros i ficar-la a una safata de forn. Netejar el pebrot i les albergínies i posar-les a sobre. Ficar una mica de sal per sobre i oli d'oliva.
Forn a 180º durant 1'30h.
Un cop fred li traiem la pell als pebrots i l'albergínia i els trossejem a tires. Ho barrejem amb la ceba i posem escalivada a sobre d'una torrada. Ho podem escalfar al forn fins que sigui calent i ja ho tenim.
També li podem afegir formatge de cabra i ja será espectacular!!!!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: